dissabte, 1 de desembre del 2012

QUE DÉU ENS AGAFE AMB EL REBOST PLE!


 I és que no pare de sorprendre’m… Tot és voler donar bones notícies i aquests australopithecus no em deixen. Crec que alguns d’ells ja deuen ser anteriors a aquest intent d’homínid. Si més no, intel·lectualment, que no cal esforçar-se massa per a ser-ho. Recordeu les paraules de l’Andrea Fabra, “Que se jodan!”, dirigits als pobres desocupats? Si escarbem en el seu historial, deixant de banda el vergonyós i, sembla que delictiu, és un dir, historial de son pare, no resulten estranyes les seues paraules quan entre ella i el seu marit omplin sobradament bé, amb escreix, el sarró mensual amb diners públics i amb algunes prebendes empresarials que van eixint al carrer…  I, és clar, que la classe trebalaldora passe gana, resulta d’allò més normal, perquè és gent inferior, púrria, i no mereixen assaborir les delícies de la classe política, tot i que sigues filla d’un (presumpte) corrupte… L’ètica no té cap valor, ni encara menys la justícia, que alguns dirien caritat cristiana…
            Però no acaba ací dins de les files ppepperes… Una parlamentària valenciana tira en cara a la gent que rep subsidis o cobra tot d’una els drets d’atur, que cal vigilar bé, perquè en compte de guardar els diners per a menjar o dur endavant algun projecte, se’ls gasten cobran televisions de plasma… La pobra s’ha vist obligada a demanar disculpes perquè fins i tot el president A. Fabra se n’ha avergonyit, de les seues paraules. Però aquest és un sentiment que té molta d’aquesta gent que viu ‘molt bé’, amb televisions de plasma i cotxe oficial, dinars a 3€, a costa d’aquests desgraciats que prefereixen malbaratar els escassos diners, de subsistència, que reben. Cal ser insensible. Australopiteca, més que australopiteca!
            I sembla mentida que una altra dona, a les quals hom creu més sensibles (sempre hi ha excepcions), salte amb un nou estirabot. I és que de vegades et vénen unes ganes de fotre-li metafòricament una òstia a algú!... No res menys que la secretària general d’immigració i d’emigració del govern espanyol, una tal Marina del Corral, ha justificat l’emigració de tants joves que no troben feina a l’estat espanyol ‘pel seu esperit aventurer’… Aquesta deu pensar quan els morts de fam castellans, extremenys o andalusos se n‘anaven a fer les amèriques conquistant noves terres a la corona castellana. Eren uns aventurers! Ara els nostres joves els emulen i acabaran conquistant el món per a la corona imperial espanyola. Perquè hi ha gent per a la qual Espanya no ha deixat mai de ser un Imperio… hacia Dios! Aquesta deu tindre el cervell de llangardaix, o de fardatxo, que ve a ser el mateix. Sense ofendre el pobre rèptil.
            Les tres perles són joves. Tenen cara de bones xiquetes, si mantenen la boca tancada. Però clarament pertanyen al sector ideològicament més carca, reaccionari, inhumà, egoista, anticristià, insensible…, de la societat. O siga, allò que se’n diu ‘pijes’, paraula que de tan despectiva no té ni traducció al català. I la ‘pijeria’ va lligada a l’escassesa de neurones. No pot ser d’una altra manera. I totes fan cap al PP, veges tu quina gràcia i quina llei deu ser la que les atrau… O van totes a l’escola de Fátima Báñez? Quina altra! O de l’Ana Botella! Déu meu!
            I enmig de tot açò, d’aquesta insensibilitat i estirabots, Marianico acaba d’incomplir l’última promesa que havia fet: No tocar les pensions. Augmentar-es segons l’índex de l’IPC. Doncs, ni això! Ho ha incomplit tot. I que no diga que no coneixia l’estat dels comptes quan va fer tantes promeses perquè fins i tot el més idiota sabia que la cosa no pintava bé… Pot moralment un governant continuar en el poder després d’haver incomplit cada una de les seues promeses electorals? Jo diria que no, per més que ho vulga justificar. I més quan els qui manen no són els ciutadans que li han atorgat el mandat sinó els senyors d’Alemanya o Brusel·les. O, resumint, la Banca. Per a posar ja la cirereta que hi faltava, davant la voluntat d’alguns governs autonòmics de posar una taxa als bancs, el Marianico se’ls ha avançat i l’ha posada ell: taxa ZERO! Si els governs autonòmics pensaven que anaven a dessucar la banca…, als amics de l’ànima, ‘Que se jodan!’. El govern central ja s’ha rist amb el decret del desnonament. I continuaran BURLANT-SE de la ciutadania fins al sarcasme. O estan buscant que la gent isca al carrer poc pacíficament? De vegades crec sincerament que s’ho estan buscant. O que són intel·lectualment tan inferiors a l’australopithecus que ni se n’adonen. El seu neoliberalisme els ENCEGA…


1/12/2012



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada